TRANSPORTI I MALLRAVE
Trainkos ofron transportin e të gjitha llojeve të mallrave nga vendet e ndryshme të botës po ashtu organizimin e transportit përmes partnerëve tanë vendore e ndërkombëtare.
TRANSPORTI I UDHËTARËVE
Trainkos ofron shërbimin e transportit të udhëtarëve brenda dhe jashtë Kosovës.
Po ashtu ju ofrojmë transportin dhe organizimin e udhëtimeve grupore me tren.
TRANSPORTI I KONTEJNERËVE
Trainkos ofron transportin e të gjitha mallrave tuaja me konetejner , gjithashtu ofrojmë organizimin e transportit përmes partnereve tanë vendore/ndërkombëtare
-- LAJMET E FUNDIT --
-- BULETINI --
  • Regjistrohuni në buletinin tonë dhe informohuni rreth TRAINKOS-it

Informata për Trainkos

Mirë se vini…

Trainkos Sh.A si kompani e re  ka filluar aktivitetin e saj më 1 shtator 2011. Deri më këtë datë kanë qenë Hekurudhat e Kosovës ato të cilat përveç infrastrukturës së saj kanë mbuluar edhe operimet me trena si në transport të mallrave ashtu edhe në atë të udhëtarëve.
Hekurudhat e Kosovës kanë pasur monopol mbi operimet hekurudhore për shkak të rrethanave dhe sistemit të organizimit në të kaluarën. Lexo më shumë

Orari i trenave