Arkiva e Lajmeve
Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Shqip.
Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Shqip.
Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Shqip.
Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Shqip.
Kompania Trainkos Sh.A priti sot një mysafir të veçantë, hirësinë e tij Ambasadorin e Mbretërisë së Britanisë, z. Jan Cliff, i cili shoqërohej nga Zyrtarja për Projekte në Ambasadën e Britanisë në Prishtinë znj. Miranda Shala. Ata u pritën nga Kryeshefi Ekzekutiv i Trainkos Sh.A, z. Ruzhdi Morina dhe Drejtori i Bizneseve Operuese, z. Besim […]