Arkiva e Lajmeve
  Bashkëpunimi me Hekurudhat e Maqedonisë së Veriut – kusht i rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve cilësore në transportin hekurudhor Me qëllim të ofrimit të shërbimeve sa më cilësore në transportin hekurudhor, drejtues dhe udhëheqës nga Hekurudhat e Kosovës Trainkos Sh.A. vizituan Hekurudhat e Maqedonisë së Veriut. Nol Dedaj, Kryesuesi i Bordit të Drejtorëve, drejtorët, […]
Me datën 24.01.2022 në ambientet e NP- Trainkos Sh.A. është mbajt takimi i paralajmëruar mes përfaqësuesve të Trainkos-sit dhe Ministrit të Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës (MMPHI), Z. Liburn Aliu me bashkëpunëtorë. Trainkos-i është përfaqësuar nga Kryeshefi Ekzekutiv Z. Gelor Shala, dy anëtarë të Bordit të Drejtorëve dhe bashkëpunëtor. Në këtë takim, dy […]
Krye shefi Ekzekutiv i Trainkos Sh.A. z. Gelor Shala së bashku me Drejtorin e Departamentit për Zhvillimin e Biznesit z.Liridon Drenica dhe Zyrtarin Kryesor Financiar z. Durim Krasniqi mirëpritën në një takim z. Adnan Azizi – Drejtor Gjeneral i Hekurudhave Maqedone -Transporti dhe z. Valon Bela -Drejtor për Çështje Ekonomike dhe Financiare në Hekurudhat e […]
NJOFTIM Të nderuar qytetarë, Ju njoftojmë se duke filluar nga data  23.04.2018 do të  fillojë qarkullimi i trenit të mesditës për transportin e udhëtarëve, në relacionin Prishtinë – Pejë – Prishtinë. Nisja nga Prishtina është në orën 07:50 Nisja nga Peja është në orën 12:10 Më poshtë keni edhe orarin e ri të lëvizjes së […]
Hekurudhat e Kosovës Trainkos Sh.A. pas një ndërprerje 2 mujore të qarkullimit të trenave në linjën Prishtinë – Pejë – Prishtinë sot kanë rifilluar operimet në këtë linjë dhe më këtë rast është bërë edhe përurimi i 10 vagonëve të rinj të udhëtarëve. Në këtë përurim përveç strukturave drejtuese të HK-Trainkos Sh.A e punonjësve të […]