Arkiva e Lajmeve
            Të nderuar Udhëtarë, Ju njoftojmë se për shkak të kërkesës së madhe për pajisje me ID kartela të HK – Trainkos Sh.A., Menaxhmenti i kompanisë Hekurudhat e Kosovës – Trainkos Sh.A. ka marrë vendim që afati për aplikim me ID kartela të shtyhet edhe për një muaj. Pajisja me […]
Fushë Kosovë, 22 shtator 2015 – Është mbajtur trajnimi i parë sipas planit të veprimit për trajnimin e stafit teknik të TRAINKOS-it. Trajnimi i makinistëve (grupi i I-rë) është mbajtur nga data 14-18 shtator 2015 në dy qyteza të vogla të Holandës Lindore – Zutphen dhe Winterswijk. Trajnimi është mbajtur në objektet e kompanisë hekurudhore […]
Projekti RVO (në origjinal: Netherlands Enterprise Agency – Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, International Projects, Missions and Matchmaking) është projekt i cili ka kaluar nëpër fazat e rregullta të propozimit, shqyrtimit dhe aprovimit final nga Ministria e Jashtme e Mbretërisë Holandeze. Projekti do të zgjatë dy vite (2015 dhe 2016) me mundësi vazhdimi edhe për dy […]
Hekurudhat e Kosovës Trainkos Sh.A. duke ju dëshiruar udhëtime të këndshme me Tren ju njofton për disa ndryshime në pajisjen me biletë udhëtimi!
Pjesëmarrës ne ketë ceremoni te ndarjes se licencave për 22 Makinistë ishin; Ambasadori i Britanisë së Bashkuar në Kosovë, z. Ian Cliff Drejtori i Përgjithshëm i ARH-se, Enis Berisha Anëtari i Komisionit Parlamentar për Zhvillim Ekonomike Infrastrukture, Tregti Industri Deputeti ,Raif Qela Kryeshefi Ekzekutiv i Trainkos SH.A ,Gelor Shala Anëtari i Bordit te Drejtoreve te […]